Jump to content
Cover for De levande och de andra
Isbn: 978-91-6423-562-6
Publisher: Piratförlaget
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2024
Narrator: Kristofer Kamiyasu
Length: 10 hours 10 minutes

Audiobook

De levande och de andra

”Dükler har skrivit en stämningsfull och bitvis kuslig roman i en vackert gestaltad skärgårdsmiljö så rik på dramatiskt stoff att det aldrig blir tråkigt. De levande och de andra är ett piggt inslag i den svenska spänningslitteraturen och en debutroman som lovar gott." Betyg: 4, Mycket bra Bibliotekstjänst De flyr till ön ihop, pappan och hans dotter. Hon har hamnat i dåligt sällskap. Han vill reda ut vem av syskonen som egentligen ska ärva hans försvunna pappa.

Och det är inte vilken ö som helst. Det ryktas att den som vistas där kan få sitt stora genombrott. Men är öns välsignelse i själva verket en förbannelse? Är det övernaturliga krafter i görningen eller finns det en högst naturlig förklaring till rösterna och spåren?

Hannes Dükler har skrivit en gastkramande historia om vad som kan hända när släktingar i kamp om ett dyrbart arv blir isolerade på en skärgårdsö."  

Hannes Dükler har en mångårig bakgrund som journalist inom press och tv. Han har tidigare skrivit true crime-historien På osannolika skäl.

De levande och de andra är hans skönlitterära debut.  

Hannes Dükler har en enastående förmåga att skildra detaljer för att skapa stämning och miljöer. Dast Magazine


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone