Jump to content
Cover for Tänk om
Isbn: 978-91-8979-897-7
Publisher: Bookea
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: September 2023
Narrator: Stigge Bäckman
Length: 3 hours 52 minutes

Audiobook

Tänk om

Tänk om det finns andra vägar framåt i livet än de traditionellt utstakade. Tänk om människor växer av att få göra saker på riktigt, att bli sedda och bekräftade för vad de faktiskt visar sig vara kapabla till. Tänk om vi helt enkelt skulle tänka om, för att skapa ett starkare samhälle som håller ihop helheten och bygger bort utanförskap.

Stig-Arne Bäckman är den otålige dyslektikern, idésprutan och innovatören som valt att vandra längs en egen stig. Han är grundare av Urkraft och Talangakademin och har sommarpratat i P1.

I sin biografi delar Stigge öppenhjärtigt med sig av sina idéer, mörka stunder och en massa galna upptåg han fått vara med om genom att våga att tro på något.

Jonas Fahlman, född 1972, kommer från Skellefteå och är verksam inom kommunikationsbranschen. Jonas har tidigare gett ut sju böcker. Tänk om är den åttonde med Jonas som författare

Stig-Arne (Stigge) Bäckman, född 1950 i Skellefteå. Mångsysslare, samhällsengagerad visionär! Startade Urkraft i Skellefteå och riksomfattande TalangAkademin - verksam som föreläsare och konsult.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone