Jump to content
Cover for Spindeln i stenen
Isbn: 978-87-2705-590-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: September 2023

E-book

Spindeln i stenen

Den fristående fortsättningen om den åländska kriminalkommissarien Ulla Johansson, en fängslande deckarserie som spänner över tid och rum!

I Geta på norra Åland inträffar ett mystiskt dödsfall som får kriminalkommissarie Ulla Johansson att bli fundersam. Dödsfallet visar sig snart vara mer än vad det verkar vara. Dolda förbindelser leder Ulla till en oavslutad historia från andra världskriget. Ledtrådarna pekar mot de soliga gatorna i Sevilla, där en farlig gärningsman kan vara på fri fot.

Den intensiva jakten sträcker sig över Åland och Spanien. Tiden blir flyktig när Ulla Johansson genom ett virrvarr av händelser väver samman det förflutna och nutiden. Med varje steg närmare sanningen väcks även ett komplicerat släktdrama till liv, där hemligheter och svek avslöjas.Mikael Paasikivi (född 1957) är en företagare och deckarförfattare med anknytning till både Finland och Sverige. Hans böcker tenderar att präglas av ett brett historieintresse och den unika miljön på Åland, där han tillbringat sina somrar sedan 1963.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone