Jump to content
Cover for Ingen tid till försoning
Isbn: 978-87-2859-198-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery True Crime
Accessible since: April 2023

E-book

Ingen tid till försoning

Hudiksvallspolisens nya kriminalare Paul Rademan och Christian Carlsson jobbar med några märkliga stölder i den lugna staden i Gävleborg vars länsbokstav är X. Värre blir det när en A-lagare hittas död i en av kommunens sandlådor. Hur har han hamnat där och varför?

Ett par syskon, flyktingar från Bosnienkriget, får veta att en krigsförbrytare som orsakat deras föräldrars och många andra människors död lever och är gömd i en by i Hälsingland. Brodern har inför släkten svurit på att hämnas och nu ser han en möjlighet. Han tar systern med på vedergällningsresan.

Mitt i allt detta är Rademan och Carlsson upptagna med sina kärleksaffärer men på helt olika vis.Kjell Erling Genberg (1940-) är en svensk författare och manusförfattare från norra Hälsingland. Genberg är främst känd för sina deckarromaner, westernromaner och sin otroliga produktivitet som författare.

X-gruppen är Kjell E. Genbergs deckarserie om en grupp kriminalare inom Hudiksvallspolisen. Böckerna följer deras spännande utredningar och privatliv.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone