Jump to content
Cover for Svarta änkan i Bedford
Isbn: 978-87-2855-303-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: April 2023

E-book

Svarta änkan i Bedford

Till sitt yttre är Phillip en stilig svärmorsdröm, framgångsrik och respekterad i sitt yrke. Men countrysångerskan Maggie Bradford känner en annan sida av honom, en mörk och hotfull sida som är livsfarlig för både henne och dottern Jennie. Maggie tvingas ta sin mans liv, innan han tar hennes.

När även Maggies andra man, den charmiga fotbollsstjärnan Will Shepard mördas väcks misstänksamhet mot den världsberömda sångerskan. Kan det verkligen handla om självförsvar båda gångerna? Och vad hände egentligen med mannen hon hade en relation med emellan Phillip och Will? Maggie sitter nu åtalad för att ha mördat inte bara en, utan flera män. Rykten börjar florera och Maggie får smeknamnet Svarta änkan i Bedford.

'Svarta änkan i Bedford' är en fängslande spänningsroman med oväntade vändningar och ett dramatiskt slut.James Patterson är en av världens bäst säljande spänningsförfattare. Hans popularitet beror bland annat på hans förmåga att skapa komplexa intriger och halsbrytande spänningsscener och han känd för att skriva böcker som är omöjliga att lägga ifrån sig.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone