Jump to content
Cover for Dubbelspel
Isbn: 978-87-2855-310-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: April 2023

E-book

Dubbelspel

Lauren Stilwell arbetar som polis vid NYPD och utåt har hon ett fulländat liv med en framgångsrik karriär och det perfekta äktenskapet. Hon har arbetat hårt för att nå dit hon är idag och hon tänker inte låta något komma i vägen för hennes lycka. Men allt raseras när hon ska överraska sin man Paul på kontoret. Till sin förfäran ser hon honom kliva in på ett av New Yorks finaste hotell tillsammans med en ung vacker kvinna.

För att hämnas tillbringar Lauren natten tillsammans med sin attraktiva kollega Scott. Men ingenting går enligt plan. När morgonen gryr är katastrofen ett faktum. En är död, en är en mördare och en tredje har bevittnat allt. Lauren kan inte avslöja sin hemlighet för någon, men det visar sig snart att hon inte är den enda som bär på stora hemligheter ...

"Dubbelspel" är en pulshöjande thriller om svartsjuka och hemligheter, full av oväntade vändningar.James Patterson är en av världens bäst säljande spänningsförfattare. Hans popularitet beror bland annat på hans förmåga att skapa komplexa intriger och halsbrytande spänningsscener och han känd för att skriva böcker som är omöjliga att lägga ifrån sig.

EPUB3: Reflowable


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone