Jump to content
Cover for Chiffret
Isbn: 978-87-2847-772-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: March 2023

E-book

Chiffret

När Nina Guerrera var 16 år kidnappades hon av en ökänd seriemördare som kallas Chiffrören. Nina lyckades fly i sista sekund, och Chiffrören försvann spårlöst. Elva år senare arbetar hon för FBI och är en av landets främsta agenter.

Under ett uppdrag blir Nina påhoppad av en grupp män och attacken filmas och blir viral. Chiffrören är en av de tusentals som ser videon. Hennes gamla kidnappare känner igen Nina direkt och är nu fast besluten att avsluta det han påbörjat. Genom att begå ett brutalt mord och lämna mystiska ledtrådar efter sig lockar han Nina till sig, och hans lekar har bara börjat.

Tillsammans med FBI:s främsta gärningsmannaprofilerare, Dr. Jeffrey Wade, börjar Nina jakten efter Chiffrören. En jakt där Nina inte bara jagar, utan också jagas ...Den bästsäljande amerikanska författaren Isabella Maldonado är en före detta FBI-utredare som i mer än två decennier arbetat med grova våldsbrott, innan hon sadlade om till spänningsförfattare. Boken "Chiffret" kom ut i USA 2020, och blev snabbt en stor succé. Netflix har köpt filmrättigheterna och Jennifer Lopez är tilltänkt till huvudrollen.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone