Jump to content
Cover for Smekmånad
Isbn: 978-87-2855-308-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2023

E-book

Smekmånad

Nora Sinclair är en vacker och karismatisk inredningsarkitekt som lever sitt drömliv. En lyxig lägenhet på Manhattan, extravaganta resor och mäktiga män som ständigt dras till henne. Hon är van att få det bästa, och nöjer sig inte med mindre.

Men när Noras fästman dör under mystiska omständigheter får FBI-agenten John O'Hara upp ögonen för henne. När O’Hara börjar gräva i Noras förflutna finner han sig djupt indragen i hennes mystik, och blir besatt av att få svar. Ett livsfarligt spel tar fart – fullt av lögner, hemligheter och påtryckningar. Finns det något mörkt i Noras förflutna, eller är O’Haras besatthet av annat slag?

"Smekmånad" är en spänningsroman som levererar överraskning efter överraskning och håller läsaren på sträckbänken fram till den allra sista sidan.James Patterson är en av världens bäst säljande spänningsförfattare. Hans popularitet beror bland annat på hans förmåga att skapa komplexa intriger och halsbrytande spänningsscener och han känd för att skriva böcker som är omöjliga att lägga ifrån sig. 'Smekmånad' är skriven tillsammans med Howard Roughan.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone