Jump to content
Cover for Svekets dotter
Isbn: 978-87-2851-871-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2022
Narrator: Camilla Bard
Length: 11 hours 51 minutes

Audiobook

Svekets dotter

Noëlle har allt man kan tänka sig vilja ha. Hon är uppvuxen med sin mor, den karismatiska skådespelerskan Désirée, mitt i Londons teatervärld. De befinner sig i det viktorianska nöjeslivets centrum, mitt i all dekadens, flärd och dubbelspel. Men när Désirées vagn råkar köra på en ung kvinna, Lisa, tar livet en vändning. Det blir ingen allvarlig olycka, men det visar sig att Lisa är hemlös och Désirée bestämmer sig för att ta sig an henne. Lisa har skådespelarambitioner och Désirée blir en nyckel in i den förlovade världen.

När Désirée plötsligt dör under tragiska omständigheter visar det sig vara ett steg till stor berömmelse för Lisa, och Noëlle, som anar att det är någonting som inte står rätt till, vill ta reda på vad hennes mor egentligen har råkat ut för.

Svekets dotter är en historisk spänningsroman av den omåttligt populära författaren Victoria Holt.Victoria Holt (1906-1993), pseudonym för Eleanor Alice Burford Hibbert, var en av världens mest älskade och produktiva författare under sin levnad. Hon började redan som 17-åring att skriva och flera av hennes tidiga noveller trycktes i Londontidningar. Det var dock när hon började skriva historiska romaner som hon fick ett genombrott, och idag har hennes romaner sålt i över 50 miljoner exemplar världen över.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone