Jump to content
Cover for Kirre
Isbn: 978-87-2841-104-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Education Psychology
Accessible since: June 2022
Narrator: Kim Bergkvist
Length: 10 hours 15 minutes

Audiobook

Kirre

Kirre är en roman om att möta, vårda och fostra trasiga barn.

I denna bok möter vi Kirre. Många är involverade i hans liv, från personal i förskolan till socialtjänst och fosterföräldrar. Kirre försöker navigera de viktiga barndomsåren, och med hjälp av Ingeborg, hans lärare, blir hans resa lättare. Hon finner nya metoder för att hjälpa Kirre, vilket leder till en positiv professionell utveckling hos Ingeborg själv, vilket i sin tur är till fördel för hela skolan.

Människor som arbetar med barn i olika yrken träffar ofta barn med svåra livsvillkor. Ibland är det uppenbart, ibland är det svårare att se på ytan. Dessa barn gömmer sig i den stora mängden av unga som lever den typ av liv som vi förväntar oss, med en välordnad hemmiljö och engagerade föräldrar. Hur kan vi hjälpa dessa barn att få sina behov tillgodosedda, och hjälpa dem att utvecklas?

Gunilla O. Wahlström är en välkänd och högt uppskattad författare, föreläsare och pedagog. Wahlström är i grunden lågstadielärare, utöver detta har hon även utbildat sig i konflikthantering och psykosociala arbetssätt.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone