Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mörk gryning över Ljugarn
Isbn: 978-91-8951-438-6
Förlag: Vibery Audiobooks
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2021
Uppläsare: Eli Wahlstedt
Length: 7 timmar 16 minuter

Ljudbok

Mörk gryning över Ljugarn

Hans står ensam på gården där han bott de senaste tio åren. Flaggan är hissad på halv stång och han har åter blivit lämnad åt sitt öde. Vad ska han ta sig till och vart ska han ta vägen? Han har inget annat val än att ge sig iväg utan mål, för på gården finns inget mer för honom att hämta. Men trots allt har Hans en god tro på människan, för fosterföräldrarna hade tagit väl hand om honom. De hade lärt honom att det var viktigt att arbeta hårt och att visa respekt för sina medmänniskor. Det ska han komma långt med. Men efter deras död var det andra som bestämde och de ville inte ha honom kvar på gården.

På sin vandring stöter han på det unga paret från Ljugarn och de tar emot honom med öppna armar. Allt ljusnar åter för Hans och han kan tryggt ta sina första stapplande steg in i vuxenvärlden.

Men snart skall mycket förändras. Den unge naive pojken förvandlas till den vackre välbyggde mannen med de mörka ögonen som kvinnorna gärna samlas runt. Men under en ödesdiger natt sker något och allt förvandlas till en mörk gryning. Varför blev allt så fel? Kommer Maran att förfölja honom för alltid?

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone