Jump to content
Cover for Låt oss prata om att ses IRL: att uppleva varandra i en digital samtid
Isbn: 978-87-2811-757-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Medicine & Health Computing & IT Media, information & communication industries House & Home
Accessible since: November 2021
Narrator: Hanna K Schmitz
Length: 6 hours 12 minutes

Audiobook

Låt oss prata om att ses IRL: att uppleva varandra i en digital samtid

Vad händer med de mänskliga relationerna när en större och större del av våra liv spenderas i den digitala världen? När de verkliga mötena blir allt färre förändras vårt sätt att förhålla oss till varandra. Positiva effekter, såsom ökad empati och djupare relationer, uteblir när vårt sociala umgänge inte längre innebär fysiska träffar. Vi är mer tillgängliga än någonsin - ändå förflyttas vi allt längre ifrån varandra. Hur balanserar man egentligen det digitala och det fysiska? Och hur vårdar man, på riktigt, en relation i de sociala mediernas tid?

'Låt oss prata om att ses IRL' är en bok om samtidsmänniskans nya sociala utmaningar. Här finns tips och råd kring hur man blir bättre på att möta människor, vad som är ett bra samtal och hur man fördriver tiden utan att stirra på en skärm. Med hjälp av forskning och intervjuer söker författarna även svar på den allra viktigaste frågan: Varför behöver man egentligen ses IRL?

Elin Liljero Eriksson och Linda Johansson är båda journalister och bosatta i Stockholm. Tillsammans har de skrivit boken 'Låt oss prata om att ses IRL' om samtidsmänniskans sociala utmaningar i den digitala världen.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone