Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Aftonklockorna
Isbn: 978-87-2691-533-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2021

E-bok

Aftonklockorna

Livet i den gotländska byn Bryte bjuder inte på några större överraskningar för makarna Joel och Elin. Åtminstone inte förrän en utvandrad moster plötsligt kommer på oanmält besök från USA. Hennes rosenskimrande berättelser från staterna sår ett frö hos det unga gotländska paret. Kanske skulle de också kunna ta sig över och börja om från början? Vad finns det egentligen att vara rädd för?

Det bestäms så småningom att Joel ska resa över Atlanten och arbeta på sin kusins restaurang i Chicago. Men väl på plats inser han att mosterns beskrivningar varit allt annat än sanningsenliga och att det kommer dröja innan hans älskade familj äntligen kan följa efter. Hemma på Gotland blir Elin allt mer orolig och otålig. Hon är säker på att det är något Joel döljer för henne. Hur länge ska hon behöva vänta? Samtidigt börjar svågern Knut ta allt större plats i hennes liv – och snart har hon kommit på helt andra tankar...

Sonia Strömberg föddes 1929 och växte upp i det lilla sågverkssamhället Rundvik i Västerbotten. Genom att läsa kvällskurser skaffade hon sig tidigt en utbildning och flyttade sedan till Mölndal där hon arbetade som gymnasielärare under många år. När en hörselnedsättning tvingade henne att pensionera sig i förtid, bestämde hon sig för att skriva romaner. Det blev hela 19 böcker fram till hennes bortgång 2017.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone