Jump to content
Cover for Maktspel
Isbn: 978-87-2653-416-0
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: April 2020
Narrator: Elin Mohede
Length: 10 hours 24 minutes

Audiobook

Maktspel

När Malin Brink kallas till Sten-Erik Hööks kontor vet hon inte riktigt vad hon ska förvänta sig. Hon har jobbat hårt, lagt ner hela sin själ i arbetet, men att företagets ägare skulle vilja träffa henne personligen hade hon inte väntat sig. Men Sten-Erik är imponerad av hennes insatser och tilldelar Malin rollen som projektledare för ett nytt uppdrag som företaget åtagit sig. Till en början är Malin glad och förväntansfull, men snart börjar hon lägga märke till att saker inte riktigt är som de borde och hon dras in i en virvel av cynism, pengajakt och maktbegär.
Trasslande system, arga kunder och inget stöd från sina chefer gör att Malin mår allt sämre, och projektet börjar gå över styr...

"Maktspel" är den första av fyra spänningsromaner om människor i och omkring IT-branschen.

Mats Löfström är en svensk författare och it-expert och jobbade inom it-branschen i 40 år innan han sadlade om och började skriva. Han började på skrivarakademin år 2002 och debuterade 2015 med boken 'En enkel uppgradering' som omarbetats för digitalt format till "Maktspel". Del två i serien, Ingrid, kom 2019 och del tre planeras till början 2021. Han bor i Stockholms skärgård tillsammans med fru och katter.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone