Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Fallen ängel
Isbn: 978-91-5071-569-9
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: juli 2015

E-bok

Fallen ängel

Passion och skandal kolliderar i Julia Londons serie om fyra systrar som är fast beslutna att inte hamna i fördärvet. En plan född ur desperation.
En gång i tiden var de societetens mest firade skönheter. Nu inväntar Grace och hennes systrar skammen av att förlora sin höga status i och med greven av Beckingtons död. De ödesdigra omständigheterna är oundvikliga, om inte Graces fräcka plan att förföra en förmögen viscount så att han gifter sig med henne lyckas utan att något kommer i vägen. Men när hon nästlar sig in i fel mans famn av misstag och blir upptäckt i armarna på Jeffrey, greven av Merryton, tar hennes plan en mycket oväntad – och glödhet – vändning.

… som förändras av passion
Styrd av rutiner och bunden av plikter har Jeffrey ingen längtan efter en hustru, men det är innan han faller för Graces frestelse. Trots att hon är själva definitionen av oordning, kan han inte låta bli att vilja ha henne på alla tänkbara sätt. Men när hennes hemligheter möter hans är det möjligt att societeten anser att deras liv är bortom all räddning. För Jeffrey däremot kan det vara möjligheten till en ny början.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone