Jump to content
Cover for Positiv Meditation med självstärkande budskap
Isbn: 978-91-9770-655-1
Publisher: Mia de Neergaard i Sverige
Category:
Psychology Medicine & Health Art, music, theatre, film
Accessible since: November 2014
Narrator: Mia de Neergaard
Length: 56 minutes

Audiobook

Positiv Meditation med självstärkande budskap

Positiv Meditation är en ny form av ljudbok med underbart guidade och djupt avslappnande meditationer, fyllda med självstärkande kärleksfulla budskap.

Du kan själv välja hur du vill använda Positiv Meditation, om du vill du lyssna på meditationerna var för sig, tillsammans i en enda härligt lång meditation eller så kombinerar du dem på ett sätt som känns bra för dig, utifrån den tid du har och vad du vill uppnå, när på dagen du lyssnar och hur du vill känna dig och må efteråt.

Positiv Meditation är för vår nya tidsålder och för dig som önskar inre balans och positiva förändringar. När du lyssnar på ljudboken regelbundet, höjs din egen energinivå. Du är med och skapar din framtid så som du vill ha den. Du får uppleva din naturliga livskraft, ökad glädje och kreativitet. Det är nästan som magi… 

Mia´s varma och mjuka röst leder dig i samklang med vackra, harmoniska toner av harpa, piano, gitarr, helande naturljud, havets vågor och stilla fågelsång.

1. Du har redan lyckats. 4:57
2. Uppskattning. 8:33
3. Du är alltid älskad. 23:27
4. Skapa ditt drömliv. 8:07
5. Uppvakande. 5:11
6. Tystnad. 5:00

Mia de Neergaard är uppskattad och ansedd lärare i personlig utveckling med drygt 20 års erfarenhet. Mia leder dig till din högsta potential och hjälper dig att vara närvarande i livet - nu när det pågår.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone